Vestjysk Friluftscenter

Efter kun få minutters kørsel fra hotellet, når man til Vestjysk Friluftcenter, der ligger mellem Lomborg og Rom.
På centret tilbyder de en bred vifte af aktiviteter, som er både sjove og udfordrende. Man kan f.eks. prøve kræfter med øksekast eller bueskydning, og er man glad for højder, kan man klatre mellem trætoppene eller nyde udsigten fra svævebanen.
Som det eneste sted i Danmark tilbyder Vestjysk Friluftcenter kørsel i terræn med 6x6 amfibier. Et anderledes og spændende køretøj, som kører igennem vand såvel som op ad stejle skrænter.
Er I en gruppe, er der hos Vestjysk Friluftcenter rig mulighed for et battle hvad enten det er med bue og pil eller paintball i naturlige rammer, rundt mellem bunkers og tårne m.m.
Centret ligger på et kæmpestort område, som også er gearet til større grupper. De har bl.a. stor erfaring i teambuilding og andre firmarelaterede aktiviteter.

Så hvis I har mod på en anderledes dag med masser af sjov og udfordringer, så kontakt Vestjysk Friluftcenter.

 

Se mere her

Book opholdspakke

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Design & udvikling:
Norsite
Ring: +45 97820200
Book ophold
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
gift
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram